Rengøringspolitik

Holstebro Badeland er godt gang med en renovering af faciliteterne. Vi skal have skiftet lofterne i alle bruserum. Vi har som et forsøg skiftet herresiden på 1. sal til Troltex. Ligeledes har vi skiftet loftet foran adgangen til de to bruserum i badeland. Holder disse lofter, vil vi skifte alle lofter til Troltex.

 

Holstebro Badeland bliver i hver måned i gns. benyttet af 11.000 skolebørn/klubmedlemmer som hver tager mindst to brusebade.  Der er i gns. 200 daglige gæster i Badeland/svømmehal/motionsaktivitet, som hver tager mindst to brusebade. I gns. betyder det, at der tages 34 bade dagligt pr. bruser.

Omklædningsrummene som benyttes af skoler og klubber, er uhensigtsmæssige små, og især om vinteren bliver de belastet af det smuds som er på skoene. Derfor beder vi alle om at stille deres sko på gangen. Tilsvarende kan et hold gæster afsætte store mængder nullermænd fra deres strømper. Strømpefnuller er ikke skidt, men ser træls ud. Der er svabere i alle rum.

Hvis hver 6. gæst benytter toilettet på vej ind og på vejen ud, i de omklædningsrummene som benyttes af klubber og skolen er der ca. 80 daglige besøg på toilettet i henholdsvis herre og dameomklædningen.  

En så stor belastning betyder, at der skal gøre systematisk rent, derfor har vi en rengøringsplan som følges.

Det betyder også, at hvis gæsterne ser let på deres egen hygiejne, tager de skidt, urin og fækalierne med i vandet, hvilket ingen kan være tjent med.   

Rengøringsplan:

Dagligt rengøres omklædningsrummene og brusserummene inkl. vægge, sauna og toiletter i hele huset. Der skiftes mellem fedtopløsende midler og kalkfjerner efter fastprogram.

Dagligt skylles der efterfølgende hver time i vådzonerne.

Gulvet i svømmehallen og i Badeland rengøres dagligt med gulvmaskine.

Rutschebanetårn rengøres sammen med Badeland.

Brusehoveder afkalkes hver 4. uge.

Skabe rengøres indvendigt mindst hver 2. uge og ovenpå skabe og rør hver 4. uge.

Gangareal på 1. sal rengøres dagligt.
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Svar på opgaven, for at beskytte os mod SPAM